Openbaar voortgezet onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Nieuwe teamleider Actief College

De teamleider onderbouw van het Actief College, Peter Damen, gaat aan het eind van dit schooljaar met pensioen. Aan zijn vertrek zal in de komende tijd zeker nog de nodige aandacht worden besteed.

Inmiddels is een benoemingsadviescommissie, bestaande uit docenten, ouders, directeur en bestuur, op zoek gegaan naar een goede vervanger. Die is gevonden in de persoon van Jeffrey Gibbs.

Hij stelt zich hierna aan u voor.

Beste ouders en leerlingen van het Actief College,

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Jeffrey Gibbs, 41 jaar en sinds kort woonachtig in Rotterdam. Naast leuke dingen doen met mijn gezin, sport en lees ik graag. Collega’s, familie en vrienden omschrijven mij als iemand die rustig, bedachtzaam, empathisch en integer is.

Op dit moment ben ik werkzaam als teamleider op een vmbo-school in Zeist. Vanaf volgend schooljaar zal ik op het Actief College aan de slag gaan als teamleider van klas 1 en 2.  Ik kijk erg uit naar de samenwerking met jullie en verheug mij erop jullie volgend schooljaar te ontmoeten en te verwelkomen. Laten we hopen dat dit tegen die tijd weer mogelijk is.

Voor nu wens ik jullie veel succes met de laatste loodjes en alvast een fijne zomervakantie.

Tot volgend schooljaar!

Met vriendelijke groet,

Jeffrey Gibbs

 

Agenda

Er zijn nog geen agenda items.